fredag 2. januar 2009

Vinter stemning

Denne litt rusten lyslykten reddet jeg fra søppelsorteringen en sein kveld vi var ute å gikk. Den er velsig stor, så det var litt av et syn der vi gikk rundt med en gigalykt sent på kvelden... Men den gjør seg fint på verandaen våres!Trollhassel

Den lille busken vokser veldig sakte, men er så dekorativ! Selv dekket med et lag snø er den vakker med sine snirklete grener.

7 kommentarer:

Tulip sa...

Uff da, så leit å lese om det dere har opplevd i jula.
Tomt og trist å miste en av sine nærmeste. Håper dere har fått vært sammen i jula...og fått smilt litt innimellom tårer!

Ser jeg har fått en award av deg lengre nede, det hadde jeg ikke fått med meg...beklager...må være et alderdomstegn?? hihi.
Tusen takk iallefall! det er veldig koselig:)

Nydelig lykt du fant på kveldsturen.
Hvem er det som kaster noe sånt spør jeg??!! Den var kjempeflott, jo!

Tulip sa...

Og først nå la jeg merke til at du også bor i vestfold.
Kan jeg spørre om hvilken by eller sted du bor?
Tønsberg/ tolvsrød her

Anonym sa...

Hei!!!
Tusen takk for veldig hyggelig kommentar fra deg! Veldig veldig koselig å høre!
Leit at dere mistet et kjært familiemedlem rett oppunder jul. Håper dere har hatt en fin høytid innimellom litt vemod. Ikke lett kombinasjon, men slik er livet dessverre og ord bli vanskelige å finne.
Lykten var fin så skjønner godt at den ble med deg hjem på kveldsturen!

Ha en fin første helg i det nye året!

Klem

Jes/Vita villa vila sa...

Hej & tack för dina rara ord inne på min blogg - jag blir jätteglad!

Vad roligt att hitta hit - kommer gärna tillbaka snart igen :) trevlig helg!

Kram/Jes

Ragnhild S sa...

Takk for hilsen på bloggen min! Ja, jeg tror de fleste småbarnsforeldre kjenner seg igjen i situasjonen, der man ikke vet om en skal le eller grine, og i allefall ikke hvor man skal begynne oppryddingsarbeidet! Utrolig flott blogg du har! Skikkelig fin bakgrunn, og lurer veldig på hvordan du har fått til å ha tre rader med skrift? Jeg føler jeg ikke får brukt siden skikkelig for jeg skriver jo bare på halve! Har vært blogger i 2 uker, så kan vel ikke forvente å kunne alt:) Linker deg!
Og helt til slutt: heldiggrisen som har trollhassel, og seriøst: hadde noen kasta den flotte lykta? Folk er bare helt utrolige!!

Gunhild sa...

Godt nyttår, og så koselig å lese nye innlegg på bloggen din :) Litt av et funn med den lyslykta da! Grattis :) Og den fine trollhasselen hehe... mulig det blir en investering her til våren også ;)
Godt å se dere hadde en fin julehøytid tross alt- fint å dele minner med hverandre og være samlet i julen da.
Så må vi treffes snart syns jeg! Ønsker dere en koselig helg videre og lykke til med oppstart på hverdag igjen til mandag. Stor varm klem!

Unknown sa...

Takk for hyggelig kommentar, du har også en inspirerende blogg....hit kommer jeg igjen.
Klem...Ellen