mandag 27. desember 2010

Julaften 2010

Da er julekvelden over for denne gangen. Vi har knapt vært hjemme på grunn av ulike juleselskap, så i kveld var det deilig å ha få planer på kallenderen. Ungene har storkost seg. Og høydepunktet var nok nissen og nissens hjelper som kom på besøk julaften! Minsten har egentlig ikke ønsket seg noe i forkant av julen, han syntes han hadde alt og trengte ikke noe (noe som i og for seg er nokså sant!). Men da han fikk gaver, sa han like entusiastisk for hver gave han åpnet: "Det var akkurat sånn jeg ønsket meg!" Og "Denne var nyydelig/råfin/super kul!"

Store prinsen hadde vært med noen ganger før, og hadde nesten kryss på alt i leke katalogen som han ønsket seg! Han hadde store problemer da han skulle velge ut gave til broren sin, for han hadde i grunn lyst på alt selv.. men han var så flink og fant flott gave til lillebroren!
Ungene har vært spuer greie, tross seine kvelder og litt mye venting under alle middagne de har vært med på i julen.. Det er fortsatt noen planer i romjulen, så jeg satser på at de kommer til å kose seg masse! Både med besøk, en liten tur, ski og aking!

2 kommentarer:

Tulip sa...

Koselig med nisse og hjelper på besøk!

Ser ut til at dere har hatt en flott jul...kos dere videre i romjula!

mette sa...

Så koselig en blogg:)