søndag 27. september 2015

Panna kotta - syndig godt!!


Til 6-8 porsjoner

Du trenger:
6 dl (2 beger) kremfløte
1/2 vaniljestang
1 dl sukker
3 plater gelatin
1 kurv jordbær 
sukker 
frisk basilikum

Slik gjør du:
La gelatinen ligge i bløt i kaldt vann i minst 5 min. 
Kok opp fløte, sukker og vaniljestang delt på langs.
La det koke i noen min. Ta vaniljestangen opp og skrap
alle frøene ned i fløten. Klem vannet ut av gelatinen
og rør den ut i den kokende fløten. 
Fordel blandingen i vinglass (eller en stor vid bolle)
og la dem stå kaldt til neste dag.

Del jordbærene i små biter. Dryss godt med sukker 
over og la dem stå og trekke i 1 time.

Hakk friske basilikumblader i tynne strimler og bland
dem med jordbærene. Legg en skje jordbær/basilikum
i hvert glass og garner hvert glass med et lite 
basilikumblad. 

Ingen kommentarer: