lørdag 13. januar 2018

Fjorårets nyttårsforsett vol. 2

Jeg hadde to nyttårsforsett i fjor
det ene var å kaste/gi bort 365 ting
i løpet av året. Det skrev jeg om i 
siste innlegg. 
Men jeg hadde også et nyttårsforsett 
om å lære å lage meg en ny matrett hver måned.

Og her kommer listen over hva jeg har 
lært enten helt, eller på nye måter i 
løpet av året som har gått:

Bruschetta
Avocado med fyll

Asiatisk ribbe m/glaze
Sushi m/ ponzusaus
Beef bourguignon
Stek m/rotmos
Tapas
Fylte flaskegresskar m/søtpotetmos
Langpanneform med kylling og mos
Nakkekoteletter m/grønnsaker og poteter 

Eksotiske bondepiker
Tiramisu
Balsamico marinerte pærer

Alle rettene ble laget med en vri jeg ikke har 
vært borti før, som gjorde den til "ny" for meg

bilder fra www.pinterest.com 

Ingen kommentarer: