søndag 7. juni 2009

Da er det lille prinsen sin tur...

Hodeplagget er fra operasjonen til storeprinsen... Dette er ikke fullt så dramatisk, men like vondt tror jeg...

Etter at minsten fikk penicilin for en tid tilbake, flasset huden på fingre og tær av. Dette syntes ikke å plage minsten. MEN da det var over, startet neglene å falle av...


Det øverste laget har løsnet nede ved neglroten og oppover. Nå er det kun et par negler som hegner på som dere ser på bildene. Alle de andre har falt av, så neglene hans er nå mer en for korte! OG som ikke det er nok, har neglene på føttene også begynt å løsne! Vi har vært hos legen, og hun har sendt oss videre til hudlege. Vi har tålmodig ventet på brev fra Hudlegen, men da det kom for tre dager siden fikk vi et lite sjokk... han hadde fått time 30 November!! Etter en telefon hvor jeg forklarte lenge og instendig at dette var litt mer prekært enn at vi kunne vente så lenge - fant de en time til oss tirdag. Så nå er de to siste neglene tapet fast for at minsten ikke skal rive dem av så de begynner å blø...Nå syntes jeg i grunn vi har hatt nok av sykdom hos oss!!

3 kommentarer:

Tulip sa...

Huff da!
Ja, nå har det jaggu meg vært nok sykdom hjemme hos dere! Hørtes ikke greit ut at neglene løsner, må jo være ubehagelig.
Lykke til, godt dere fikk time tirsdag og ikke i november!!!;D

Gunhild sa...

Men uff, kjære vene! Så mye dere skal gjennom da! Ikke greit... sender mange gode tanker og styrke så dere kommer gjennom dagene. Lykke til med operasjonen! Og leander er mer enn skoleklar, så det blir virkelig stas til høsten ja :D Stor klem til dere alle, med ønske om langvarig god bedring.

Helene sa...

Men i alle dager!? Nå har dere virkelig fått nok synes jeg. Huff :( Har dere funnet ut av hva det er????

Som det blir sagt så fint over her: jeg ønsker dere langvarig god bedring :)