torsdag 15. oktober 2009

liten oppdatering fra oss

Jeg har fått mange tilbakemeldinger på hvordan det står til med mann og barn her hos oss.
Så her kommer det en liten oppdatering ettersom det har vært et litt spesielt år for Bitteliten familien...

Mannen er nå i aktiv sykemelding, og det fungerer veldig bra. Han blir sakte men sikkert bedre etter at han hadde en stor opperasjon for hjernesvulst i mars i år. Han er døv på det ene øret, og det vil han alltid være. Svimmelheten vil trolig sakte men sikkert gå over. Og motorikken er tilbake der den var.


Storeprinsen opererte en meredian halscyste 2 juli i år, og selve operasjonen var vellykket... MEN han sliter enda med verkebyller og et stort sår som ikke vil gro - selv 4 1/2 måned etter... Og vi har prøvd det meste... (skal til legen igjen i morgen)


Minsten har fått allergi og er til tider plaget med det i tillegg til atopisk eksem. Men medisinering gjør at ting blir bedre.

Min kjære Bestefar har dessverre ikke klart å bekjempe kreften. Det til tross for to operasjoner og stråling i et par måneder nå... Men vi er optimistiske og har tro på at alt vil gå hans vei!

Selv har jeg lagt om kosten for å få mer energi og trener 5 timer i uken. Det er deilig, og gjør at jeg er litt sterkere rustet til å møte det som vil komme rundt neste sving!

Bilder Anne Geddes og Studio vest

4 kommentarer:

Helene sa...

Det har jammen meg vært litt av et år for dere..! Takk for at du deler dette med oss, jeg har tenkt mye på dere. Godt å høre at mannen din er på bedringens vei, og lykke til med legebesøket til storeprinsen :)

Hvordan behandler dere den atopiske eksemen til minstemann? Jeg har selv hatt atopisk eksem i mange år (det var verst når jeg var liten), og har en følelse av at jeg har prøvd det meste - med varierende hell.

Sprekt gjort å trene 5 timer i uken! Bra jobba :o)

Bare Beppe sa...

Uff... livet er ikke altid sånn vi ønsker at det skal være, men heldigvis, så kommer man styrket ut av slike situasjoner også, selv om man selvfølgelig skulle vært de foruten! Krysser fingrene for der, og ønsker dere msse lykke til. Klem Beppe

Tulip sa...

Ja nå får det vel værenok for deres del... Noen får liksom alt på en gang. Det er ikke bra.

Jammen godt mannen er så bra at han kan jobbe litt, på aktiv sykmelding.

God helg!

Una sa...

For en tøff tid for dere!

Håper alt blir så bra som overhodet mulig om ikke lenge!
Det ønsker jeg for deg og dine :)

Tusen takk for gode, varmende ord "inne hos meg".

God klem
una