onsdag 16. august 2017

Første skoledag!

I dag er dagen da vi ikke lenger har barn som går i barnehagen her i Bittelitenhuset. SFO har allerede vært åpen et par uker, men NÅ begynner 'ordentlig' skolen. Snuppa har gledet seg stort lenge! Siste natten før skolestart er det ekstra vanskelig å få sove.. Det er litt glede og mye spenning knyttet til skolestart. Men hun er veldig klar! Sekken er klar ved siden av antrekk hun selv har valgt ut for den store dagen. Storebrødrene gleder seg også til å treffe kamerater igjen, og til litt hverdag. Storeprinsen går på ungdomskolen, mens mellom prinsen har et par år igjen på barneskolen. Så nå har vi en som starter på sitt første år i grunnskolen, en som er midt i  og en som starter sitt siste år på grunnskolen. (Eldste ville ikke bli med på bildet)

Det er viktig å tenke på at ikke alle gleder seg til å komme tilbake til skolen igjen. Det er viktig å lære barna våre å inkludere alle barn - og her har faktisk vi voksne ansvar for å følge opp!

Lykke til til alle som starter på skolen i morgen - enten det er for første gang... ...eller man har litt erfaring fra før!

Ingen kommentarer: